Chocofit în timp ce dieta nu este de dulciuri

Chocofit în timp ce dieta nu este de dulciuri

Dar nu vă pot ajuta? Expertii recomanda pentru Chocofit a o problemă de produse cu un indice glicemic ridicat, dar, de asemenea, important pentru a ajunge la fizică și mentală a bunăstării.

Atunci când sunteți încercarea de a pierde excesul de greutate, ciocolata din camara de la noi, ca de obicei, “zâmbește” chiar mai mult decât de obicei. Nu mai vorbim de alte produse dulci pericol excesiv. Foarte bine cunosc acest lucru . “Eu Chocofit știu că nu ar trebui, dar, uneori, ciocolata. Eu încerc să nu păcătuiască numai cea mai înaltă calitate, și, în plus, numai în zilele în care nu am antrenament”, spune Katia.

Pofta de dulciuri recunosc chiar și de chocofit

ChocofitDar, de asemenea, cu succes pentru a rezista. “După Chocofit mai mult de o lună, că am în program, nu a luat nici o ciocolată sau alte dulciuri, ceea ce pentru mine este un mare succes, dar, de asemenea, o motivație”, spune Piață. Baza este prevenirea

“Consumul de  dulciuri in dieta pentru pierderea în greutate nu este recomandată, chiar și în cantități mici. Pe de altă parte, toți suntem oameni și dacă, uneori, noi păcătuim, nu trebuie să te chinui. Cel mai important, însă, să se gândească înainte și arome Chocofit pentru a preveni. Market este un exemplu, că este pofta de dulciuri, ea a reușit să reducă la minimum, și dacă vreodată se va întâmpla, ea știe cum să se ocupe cu acest lucru“, spune Gabriela, de la Institutul de compliment.

Pentru a putea controla dorințele lor, trebuie să știți, atunci când apetitul pentru dulciuri apar. În special, este vorba despre o situație, atunci Chocofit când sunteți de foame, измотан fizic (si psihic), nu imediat.

Dar și atunci când consumi alimente bogate in carbohidrati simpli (cu excepția deserturi potrivite, de asemenea, batoane, uscate, sau foarte dulci de fructe, cum ar fi banane sau struguri) sau excesul de mâncare, cum ar fi cartofi copti, paste, pizza, fulgi de porumb, de orez, sare aluat, pâine baghetă și chips-uri. În Choco fit general, este vorba despre mâncăruri cu indice glicemic ridicat, care cresc rapid nivelul de zahăr din sânge și după ei, și, prin urmare, mai repede, de foame, de multe ori în formă de dorinta următorul “partidului” dulce.

Cum de a proteja-te Chocofit de gustul dulciurilor

Ce reteta pe minimizarea gust de dulceață? În conformitate cu un expert de la Institutul de compliment este cheia succesului este de a corecta compoziția de hrană și venituri regulate de energie electrică.

Vă recomandăm să accesați periodic o varietate de alimente și preferința pentru produse low, Chocofit maxim glicemic mediu și bun de saturație a competențelor. Aducând capacitatea de a crește odată cu creșterea conținutului de proteine și, astfel de fibre în alimentație”, explică Gabriel.

Ca bază de ingestia chocofit de alimente în timpul zilei

Chocofitastfel încât apetitul pentru dulciuri reduce la minim, recomandat de un consultant alege salata ca aperitiv, apoi supa Chocofit si un fel principal cu o cantitate mare de proteine și fibre. În rezultat bun și relativ constant nivelul de zahăr în sânge, ceea ce duce la faptul că nu este necesar de a consuma alimente dulci.

Fii atent, pentru a îndulci Choco fit cafeaua

Probleme specifice decide specialist este singurul care încă nu a putut să renunțe la îndulcită de cafea. “Am tendința de a te explica, că, chiar și o cafea fără zahăr excelent, și într-adevăr așa, am învățat ei de gust. Uneori, dulce sau cafea nu pot renunța. Cantitatea Chocofit de zahăr, dar nu este limita, nu este suficient să împace atât de mult ca înainte”, spune el.

“Dacă, cu toate acestea, nu putem să renunțe la zahăr, apoi o opțiune potrivită-de a bea cafea pentru a îndulci maxim lingura de zahar, iar numărul reduce treptat, până când ne oprim, pentru ca acest lucru pe deplin. Sau putem încerca o altă opțiune – pentru Chocofit a reduce amărăciunea de cafea, adăugarea de lapte. Pentru o perioadă de timp, înainte de a începe, aroma de cafea fără zahăr, puteți folosi indulcitorii artificiali, mai bine glucoză lichidă sau sub formă de pulbere, pentru a-l număr redus treptat”, spune Gabriela.

Îndulcitor artificial are chiar și o mică valoarea energetică, dar acesta nu poate fi folosit ca un substitut de zahăr, fără restricții. Obiectivul tau este, pentru că el trebuie să fie pentru a reduce așa-numitele pocitový Chocofit pragul de la dulce, și, prin urmare, de a schimba obiceiurile alimentare – astfel încât dulce dieta obișnuit înainte de ingestia de alimente, și aceasta chiar și în cazul, că ele sunt produse zaharoase puțină energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *