Introduceți aceste lucruri în viața de zi cu zi.

Introduceți aceste lucruri în viața de zi cu zi.

Încercați să reduceți venit la 3500 de calorii pe saptamana. Asta înseamnă 500 de calorii pe zi. Nu este ușor, și, prin urmare, ajută-mă, că se poate reduce consumul de 250 de calorii pe zi, și încă 250 arde de antrenament. Dacă nu atrage o sală de gimnastică și alte sporturi, rezultate excelente, cum ar aduce 30denní exerciții sunt împărțite în 3 nivele de dificultate (fiecare dintre ele practica de zece zile), pe video, cu Gillian Mitchels! Exerciții fizice în fiecare zi pentru o jumătate de oră acasă în fața TELEVIZORULUI și, crede-mă, că rezultatele (în principal, pierderea de centimetri în talie, circumferinta solduri, etc)

Vine repede, care, cu siguranță, motiveaza!

Vine repede, care, cu siguranță, motiveazaDe multe ori se întâmplă că, chiar dacă kilogramele în greutate, în valoare, în circuitul de importante locuri este încă redusă, iar cifra este format relevante curbe!

În fiecare ingestia de alimente jumătate de farfurii zaplňte legume sau o salata. Ușor așa, vă satisface doza zilnică în cinci porții de legume și de a reduce conținutul caloric total de mâncare!

Dacă puteți reduce aportul de calorii pe zi, mult sub 1 200, organismul intră în modul de “foame”, vei suferi de foame, dar, în ciuda acestui fapt pierderea in greutate se oprește! – Să nu faci asta!

Apa-aceasta este asistentul ideal în a pierde în greutate! Gratuit, și în acest caz, literalmente, de nepretuit! Pensie complet (încercați pentru a începe, aveți nevoie de o săptămână), sucuri, štávy și băuturi carbogazoase. Necesitatea de a bea o zi nu mai puțin de 2,5 litri net neperlivé de apă. De băut apă înainte de masă se va asigura că visezi mai puțin. Fructe cu conținut mare de apă, la rândul său, ușor saturate și nepřiberete. Și încă un plus – încetați de a experimenta “foamea”!

Přejedli sau să mănânce o bucată de tort? Nevyčítejte nu în panică nezahajujte hladovku. Continuați mai departe în timp, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Numai astfel, pentru a preveni infinite kolotoči dieta– refuzul de a–efect yo-yo.

Trage musculare, de fiecare dată, atunci când este posibil

Trage musculare, de fiecare dată, atunci când este posibilCând stai la coadă la magazin, stai la locul de muncă sau priviți la televizor, apăsați ușor, dar ferm pentru a descărca, apoi uvolňute burtă și hýžďové musculare, din nou și din nou, aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de formare.

Aflați la micul dejun! De energie de la noi, chiar și fără mic dejun, în mușchi, dar în cazul în care, aveți nevoie pentru a lucra muschii, așa că nu este de până la sânge și ficat, dintre care completează în sânge de zahăr. Acest lucru va duce la faptul că organismul nostru învață să economisească și încetinește metabolismul. A doua consecință este că organismul caută de energie de hormoni de stres, ca urmare, nu pocitově “totul este în regulă”, dar dispar noastre senzatia de foame, este necesar până la sfârșitul zilei. Un astfel de om, în cele mai multe corect se hrănesc până seara, când, dar, la rândul său, energia este stocată în grăsime. Dimpotrivă, cei care în mod regulat snídají, ar trebui în mod regulat și metabolismul lor este atât de optim funcțional și pregătit pentru o posibilă scădere în greutate.

Citește, studujte, să caute noi informații. Știri interesante, cu o dieta sanatoasa, fitness si pierderea in greutate. Utilizați o varietate de instrumente online pentru numărare de calorii, menținând în același timp un program de deníčku, intrați în discuții și etc mai Mult vă va fi pierderea de masă corporală joacă, cu atât mai bine-ți va fi!

Mâncați atunci când sunteți cu adevărat foame?

Încercați fiecare zi pentru a înregistra propriile sentimente și starea de spirit în acel moment, atunci când vă decideți să mănânce. Acest lucru vă va ajuta să vă pentru a afla când și în ce situații ai tendința de a mânca prea mult sau de conducere i de stres dulciuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *